Cristiano Ronaldo

CR7 Drive förverkligar hans dröm
Cristiano Ronaldo
CR7 förbättrar hans spel med framstående näring
Cristiano Ronaldo
Hinder är till för att övervinnas
Cristiano Ronaldo
CR7 Drive förverkligar hans dröm

Fotbollsmästaren Cristiano Ronaldo, sponsrad av Herbalife, berättar hur det kom sig att han började spela fotboll som barn. Alla i Ronaldos familj älskade fotboll och under hela barndomen spelade han på gatorna med sina vänner. Men så en dag frågade hans pappa, som jobbade för en fotbollsklubb, om han inte skulle följa med honom till jobbet och spela där istället. Från den dagen följde Ronaldo med till klubben, där han tränade och fick tips av pappan. Han gillade att vara med i ett lag och spelade för att det var kul. Ronaldo säger att han redan då kände att han var annorlunda jämfört med de andra spelarna, men han trodde ändå aldrig att han skulle bli proffs en dag. Men det dröjde inte mer än tre eller fyra år tills började han drömma om vilka proffslag han skulle vilja spela för. Han tittade på massor av uttagningar och matcher och hans dröm att bli proffsspelare växte sig allt starkare.

CR7 förbättrar hans spel med framstående näring

Cristiano Ronaldo berättar också att när han var ung funderade han inte så mycket på kost och näring – hans främsta drivkraft var att ha kul. Det var inte förrän senare som han började inse hur viktigt näringsintaget faktiskt var. Ronaldo säger också att han betraktar sin kropp som ett vapen som ger honom en fördel över andra spelare. Han anser att återhämtning efter träning och match är avgörande för hans prestationer, och det är därför han har bildat partnerskap med Herbalife. Ronaldo förklarar att om han inte tränar rätt och ger kroppen rätt bränsle, kan han inte prestera på topp. Och det råder ingen tvekan om att det är just det han vill göra.

Hinder är till för att övervinnas

Fotbollsmästaren Cristiano Ronaldo, sponsrad av Herbalife, berättar att det var en dröm som besannades när han blev pappa. Kärleken mellan honom och hans son är stor och Ronaldo älskar att ge honom råd och följa med honom till skolan. Råden han ger är att tro på sig själv, jobba hårt och följa sina drömmar. Han inpräntar också i sonen att om han vill få respekt från andra måste han respektera dem. Ronaldo berättar vidare att hans karriär fram till i dag har handlat om att pusha sig själv så långt det är möjligt för att få resultat. Han tycker om att leva i nuet och oroar sig inte så mycket över framtiden, eftersom han är säker på att den kommer att bli bra. Han känner att han har en god fysik och ser fram emot att fortsätta spela fotboll.